ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρωτοφανές: Έξι «αιώνια» ντέρμπι θα δούμε φέτος!

Η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας δημιουργεί μια συνθήκη που σπάνια βλέπουμε στα χρονικά!

Πρωτοφανές: Έξι «αιώνια» ντέρμπι θα δούμε φέτος!

Έχουν μείνει σχεδόν δύο 24ωρα για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά η μοίρα έπαιξε παράξενο παιχνίδι.

Και αυτό διότι, στην κλήρωση για την φάση των “16” του Κυπέλλου η κληρωτίδα είχε κέφια, αφού προέκυψε “αιώνιο” ντέρμπι! Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 5/12 στη Λεωφόρο με τη ρεβάνς να διεξάγεται σχεδόν έναν μήνα αργότερα (10/1) στο Φάληρο για τη ρεβάνς.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τη φετινή σεζόν, οι δυο “αιώνιοι” θα τεθούν αντιμέτωποι ΕΞΙ φορές, κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (22/10) θα παίξει ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, ενώ μετά το πρώτο ματς του Κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί και εκείνη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος!

Τα… όμορφα δεν σταματούν εκεί, καθώς έπεται η ρεβάνς για το Κύπελλο, ενώ φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα playoffs όπου δεδομένα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη δυο φορές!

Θυμίζουμε ότι ως τώρα το μέγιστο που έχουμε δει σε μια σεζόν είναι τα τέσσερα ντέρμπι “αιωνίων” γεγονός το οποίο δημιουργεί μια ειδική συνθήκη για την εξέλιξη της σεζόν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.