ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πάτησε γκάζι και… διέλυσε το Λαύριο!

Το απόλυτο νικών έπειτα από τρεις αγώνες στη basket league πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε άνετα 111-75 του Λαυρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Πάτησε γκάζι και... διέλυσε το Λαύριο!

Το απόλυτο νικών έπειτα από τρεις αγώνες στη basket league πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε άνετα 111-75 του Λαυρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι έκαναν με αυτόν τον τρόπο το 3/3 στη basket league. Κορυφαίος του τριφυλλιού ήταν ο Αντετοκούνμπο που είχε 15 πόντους, όσους και ο Χουάντσο. Ο Γκριγκόνις ολοκλήρωσε με 14, ενώ ο Γκάι σταμάτησε στους 13.

Τα Δεκάλεπτα: 31-20, 56-45, 86-54, 111-75

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To ματς

Με ένα γρήγορο 4-0 από τον Χουάντσο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με τον Μπαλτσερόφσκι και τον Γκραντ να δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα στο πρώτο πεντάλεπτο (23-11). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν χάρη στην ευστοχία του ΝτεΤζουλίους και του Θόρντον μειώνοντας σε 29-20, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 31-20.

Στη δεύτερη περίοδο, το Λαύριο έβαλε… κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ντε Τζούλιους και τον Μουρ να σκοράρoυν κατά ριπάς μειώνοντας στους έξι πόντους (36-30). Ο Παναθηναϊκός με τέσσερις πόντους του Γκραντ βρήκε αντίδραση και στη συνέχεια πάτησε γκάζι, όμως το Λαύριο ροκάνισε τη διαφορά στέλνοντας το ματς στο ημίχρονο στο 56-45.

Τελείως διαφορετική η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει αποφασισμένος για να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Οι «πράσινοι» έτρεξαν ένα γρήγορο σερί εκτοξεύοντας για πρώτη φορά τη διαφορά στους 21 πόντους με τον Γκριγκόνις να κάνει το 71-47. Ο ΝτεΤζούλιους πάλεψε για το Λαύριο με έξι συνεχόμενους πόντους, όμως Μήτογλου και Βιλντόσα έφεραν τη διαφορά στο +33 (84-51), ενώ ο Μαντζούκας ολοκλήρωσε το τρίτο δεκάλεπτο για το 86-54.

Η 4η περίοδος ήταν… διαδικαστική με τον Αταμάν να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Σαμοντούροφ ο οποίος σκόραρε πέντε πόντους. Γκάι και Γκραντ, έβρισκαν στόχο πίσω από τη γραμμή του τριπόντου ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 8 πόντους στο δεύτερο μέρος ολοκλήρωσε τη μεγαλειώδη του εμφάνιση και το ματς για το 111-73.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.