ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός…. 4Χ4 σάρωσε και τον Αθηναϊκό

Ξεπέρασε την ήττα από την Μπεσίκτας με ξέσπασμα στον Αθηναϊκό ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έκαναν το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Basket League γυναικών επικρατώντας 83-50 εκτός έδρας με άμυνα από "ατσάλι" και 50 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Παναθηναϊκός.... 4Χ4 σάρωσε και τον Αθηναϊκό

Ξεπέρασε την ήττα από την Μπεσίκτας με ξέσπασμα στον Αθηναϊκός ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έκαναν το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Basket League γυναικών επικρατώντας 83-50 εκτός έδρας με άμυνα από “ατσάλι” και 50 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Τρομερή εμφάνιση από την Κόρτνι Ρέιντζ η οποία πέτυχε 21 πόντους, με την Αμερικανίδα να έχει άξιες συμπαραστάτριες την Διονυσία Αλεξανδρή με 14 πόντους, αλλά και την Αντιγόνη Χαιριστανίδου που σημείωσε 10 πόντους.

Πλέον το “τριφύλλι” στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (1/11) ενώ ακολουθεί το επόμενο Σάββατο (4/11) και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σπουδαία η στήριξη του κόσμου καθώς 200 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κλειστό για να στηρίξουν την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη.

Το ματς

Aρκετά λάθη από τις παίκτριες του Παναθηναϊκού στην αρχή του ματς, με αποτέλεσμα ο Αθηναϊκός να προηγηθεί (6-3 στο 4’ και 9-8 στο 8’) και το πρώτο δεκάλεπτού να πηγαίνει στις γηπεδούχες με 12-11.

Στη δέυτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση με πίεση σε όλο το παρκέ αναγκάζοντας τις παίκτριες του Αθηναϊκού να να προχωρήσουν σε λάθη, με το σκορ να φεύγει για τις “πράσινες” στο +10 (23-13). Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και με ένα επιμέρους σκορ 22-6 πήγε μπροστά στο ημίχρονο με 15 πόντους διαφορά (33-18) και με τη Ρέιντζ να έχει ήδη κάνει double-double με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει τη δουλειά. Οι “πράσινες” με… ατσάλινη άμυνα και κυνισμό στην επίθεση έφτασαν γρήγορα στο +22 (42-20). Ο Αθηναϊκός ροκάνισε τη διαφορά με ένα σερί 8-0 μειώνοντας στους 12 (32-55 στο 26′), ωστόσο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και απάντησε με δικό του σερί 8-0 για το 32-52 στο 29′.

Στο τελευταίο διαδικαστικό δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε για πρώτη φορά τους 30 πόντους διαφορά με την coach Καπογιάννη, να προχωρά σε rotation προκειμένου να ξεκουράσει κάποιες από τις βασικές παίκτριες.

Τα δεκάλεπτα: 12-11, 18-33, 35-54, 50-83.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.