ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τη Ρεν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" αναφορικά με τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ρεν για την 4η αγωνιστική του Europa League στις 9 Νοεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τη Ρεν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους του “τριφυλλιού” αναφορικά με τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ρεν για την 4η αγωνιστική του Europa League στις 9 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Ρεν – Παναθηναϊκός στις 9 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

-Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 31/10 έως αύριο 1/11 στις 8 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].

-Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητα, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

-Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.

-Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.