ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ετοιμός να αλώσει τη Λαμία και να παραμείνει στην κορυφή

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας θα αναζητήσει απόψε (17:30, Cosmote Sport 1, Live Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Ετοιμός να αλώσει τη Λαμία και να παραμείνει στην κορυφή

Να συνεχίσει το σερί στην επαρχία και να φύγει με το “διπλό” από τη Λαμία θέλει απόψε (17:30, Cosmote Sport 1, Live Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” έξι μόλις ημέρες μετά τη νέα ευρεία νίκη με σκορ 5-0, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανσερραϊκό, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εκτός Αττικής προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” γνωρίζουν καλά ότι το συγκεκριμένο ματς είναι ένα από τα δυσκολότερα που θα δώσουν μακριά από την έδρα τους και για αυτόν τον λόγο έχω προετοιμαστεί κατάλληλα, έχοντας σκοπό να κάνουν το “4×4” ώστε να κλείσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών, των Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Κλεϊνχέισλεε, αλλά και του Χουάνκαρ ο οποίος δεν έχει ακόμη καταφέρει να αναρρώσει από την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Τόνι Βιλενα ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του απ’το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Σέρβος τεχνικός δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Στην εστία θα είναι ο Μπρινιόλι με τους Κώτσιρα, Γέντβαϊ, Σενκεφελντ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Αράο και οΤσέριν θα είναι τα δύο χαφ και ο, Τζούριτσιτς πιθανότατα σε ρόλο δεκαριού. Η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται όπως όλα δείχνουν από τους Παλάσιος,Βέρμπιτς και Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.