Μπάσκετ

Σταμολάμπρου: «Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο για τα απίστευτα συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω»

Σταμολάμπρου: «Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο για τα απίστευτα συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω»

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και το συγκλονιστικό ξέσπασμα της σε κλάματα από την αποθέωση που γνώρισε, είπε το δικό της "ευχαριστώ" στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και το συγκλονιστικό ξέσπασμα της σε κλάματα από την αποθέωση που γνώρισε, είπε το δικό της “ευχαριστώ” στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η Ελληνίδα γκαρντ ήταν κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα της και πέτυχε ένα κρίσιμο τρίποντο το οποίο έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό μετά από αρκετή ώρα στο ματς.

Στο φινάλε, όλοι όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του “Παύλος Γιαννακόπουλος” φώναξαν ρυθμικά το όνομα της, με την ίδια να συγκινείται και να λυγίζει ξεσπώντας σε κλάματα.

Στην ανάρτηση της έγραψε: «Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο για τα απίστευτα συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω χθες. Οι στιγμές αυτές είναι μεγαλύτερες από οποιοδήποτε αιώνιο ντέρμπι και θα τις κρατήσω για πάντα. Σας ευχαριστώ»!

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ