ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το Panathinaikos24 «μετακομίζει» σε Γαλλία και Γερμανία για το επόμενο διήμερο

Το Panathinaikos24 «μετακομίζει» σε Γαλλία και Γερμανία για το επόμενο διήμερο! Όλο το ρεπορτάζ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρεν για το Europa League από τη Βρετάνη, αλλά και από το Βερολίνο ενόψει του ματς του "εξάστερου" με την Άλμπα για τη Euroleague!

Το Panathinaikos24  «μετακομίζει» σε Γαλλία και Γερμανία για το επόμενο διήμερο

Το Panathinaikos24 «μετακομίζει» σε Γαλλία και Γερμανία για το επόμενο διήμερο! Διονύσης Δεσύλλας και Τάσος Νικολογιάννης από τη Βρετάνη σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του “τριφυλλιού” με τη Ρεν για το Europa League. Το κλίμα στην ομάδα, οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όλα όσα θέλετε να ξέρετε από τα… ενδότερα της ομάδας. Φυσικά θα υπάρχει και… τρίτο ημίχρονο.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Πετρίδης που από το Βερολίνο θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του “εξάστερου” ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Άλμπα για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Ο σχεδιασμός του Εργκίν Αταμάν, η διαχείριση των τραυματισμών και όλο το ρεπορτάζ στο φόντο του πρώτο φετινού “διπλού” στην Ευρώπη!

Μείνετε συντονισμένοι!

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 1.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.