ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Ματς – φωτιά μετά την διακοπή!

O Παναθηναϊκός μετά την διακοπή έχει να δώσει σημαντικά παιχνίδια για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: Ματς - φωτιά μετά την διακοπή!

Οι πράσινοι πήγαν στην διακοπή όντας στο +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στο +5 από ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Με δύο αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε των ομίλων του Europa League κι άλλες τόσες για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, το τριφύλλι έχει να δώσει αγώνες που κατά πολύ θα κρίνουν τη φετινή του συνέχεια.

Δύσκολα εκτός έδρας ματς

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι με τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης στις 26 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι των πρασίνων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός θέλει το απόλυτο για να ολοκληρώσει με νικηφόρα αποτελέσματα το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Τέσσερις ημέρες μετά ο Παναθηναϊκός θα κάνει νέο ταξίδι, στην Ισπανία για να δώσει το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Οι πιθανότητες για τη 2η θέση του ομίλου και τη συνέχεια στο Europa League έχουν μειωθεί δραματικά μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεν, αντικειμενικός στόχος πλέον είναι η 3η θέση που οδηγεί στο Conference League, με ένα διπλό όμως επί των Ιβήρων, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Γιατί ο Παναθηναϊκός, που θα έχει την ισοβαθμία υπέρ του, την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ η Βιγιαρεάλ θα δοκιμάζεται στη Γαλλία.

Τα εντός έδρας παιχνίδια που μπορούν να του δώσουν ώθηση

Μετά τα δύο δύσκολα εκτός ο Παναθηναϊκός δίνει 4 παιχνίδια στην Αθήνα, με τα τρία από αυτά στη Λεωφόρο και ένα στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, το πρώτο χρονικά ματς είναι εντός με τον ΟΦΗ, τρεις ημέρες μετά τη Βιγιαρεάλ, όπου το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους Πράσινους. Με έναν αντίπαλο που πέρυσι υποχρέωσε σε γκέλα στη Λεωφόρο την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, ισοφαρίζοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός κι ενώ φέτος οι Κρητικοί έχουν “πληγώσει” σχεδόν όλους τους “μεγάλους”.

Στο… καπάκι ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (εντός) για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, ένας ακόμη βασικός στόχος δηλαδή για τον Παναθηναϊκό, όπου θα ψάξει το σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς και… χωρίς ανάσα θα πάει στο Περιστέρι για να βρει τον ανανεωμένο Ατρόμητο του Ίλιτς.

Και μετά από αυτό το σερί αγώνων, θα δώσει το κρισιμότερο παιχνίδι του στον όμιλο του Europa League, μιας και θα υποδεχτεί έπειτα από τέσσερις ημέρες τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, εκεί όπου πιθανότατα να κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον του και η συνέχεια -ή μη- και το 2024 στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός σε 19 μέρες θα παίξει όλους του τους στόχους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.