ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Zήτησε… ευχέλαιο ο Μπαρτζώκας για τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιωργος Μπαρτζώκας, θεωρεί ότι οι πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα του οφείλονται σε... ανώτερες δυνάμεις.

Zήτησε... ευχέλαιο ο Μπαρτζώκας για τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά τη δύσκολη νίκη του σε ουδέτερη έδρα κόντρα στη Μακάμπι για τη Euroleague άρχισε να προετοιμάζεται για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο προπονητής του “αιωνίου” αντιπάλου, με δηλώσεις του στη media day, μίλησε για τους τραυματισμούς, τους οποίους απέδωσε σε… ανώτερες δυνάμεις και για αυτό ζήτησε… ευχέλαιο!

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων: «Έτσι όπως είναι τα παιχνίδια, είναι για όλες τις ομάδες ματς επιβίωσης. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι η Euroleague των τραυματισμών. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε χθες παίκτες.Δεν λέω ότι γίνεται εξαιτίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά γενικά είναι τόσο σκληρή διοργάνωση, με τόσες συνεχόμενες και απαιτητικές βραδιές, που βλέπετε ότι οι παίκτες πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο κάτω. Εμείς το έχουμε πληρώσει πάρα πολύ».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ανάγκη να κάνει ευχέλαιο ο Ολυμπιακός: «Το είπα πως έπρεπε να γίνει στην αρχή της χρονιάς και δεν το κάναμε. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα εσπευσμένα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά. Για αυτό ήμασταν και πετυχημένοι. Φέτος δεν έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο και είμαστε όλοι τραυματίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.