ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: “Τελικός” στον όμιλο του Eurocup με ντεμπούτο Αλέιν!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού υποδέχεται σήμερα στις 18:00 (PAO TV) στο κλειστό του Χολαργού τη Σλάβια Μπάνσκα για το Eurocup.

Παναθηναϊκός:

Ώρα “τελικού” για τον Παναθηναϊκό!

Οι “πράσινες” αναζητούν σήμερα στις 18:00 στο κλειστό του Χολαργού τη νίκη κόντρα στην Σλάβια Μπάνσκα για το Eurocup και θέλουν τη νίκη ώστε να έχουν το πάνω χέρι για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και την Ζιλιάν Αλέιν, που θα κάνει το ντεμπούτο της με την πράσινη φανέλα στο σημαντικό παιχνίδι του «τριφυλλιού», παρότι δεν είναι 100% έτοιμη.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 115.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από το PAO TV.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1 Μπεσίκτας 4-1

2 Μέχελεν 3-2

3 Παναθηναϊκός 2-2

4 Σλάβια Μπάνσκα 0-4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.