ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Αράο στο στόχαστρο της Σάντος»

Νέο δημοσίευμα για Αράο.

«Ο Αράο στο στόχαστρο της Σάντος»

Σύμφωνα με tweet λογαριασμού που ασχολείται με θεματολογία (!) της Φλαμένγκο, η Σάντος παρακολουθεί τον αμυντικό χαφ του Τριφυλλιού και θα ήθελε να τον προσθέσει στο δυναμικό της με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία πληροφορία φιλολογικού χαρακτήρα, που δεν σημαίνει κάτι περισσότερο. Ούτε είναι παράλογο να έχει ο Αράο θαυμαστές στην πατρίδα του, αφού όταν έπαιζε στη Φλαμένγκο ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους.

Επιπλέον, είναι αμφίβολο κατά πόσον ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει την πώληση του βασικού «εξαριού» του, όπως έχει καθιερωθεί ο Αράο. Το Τριφύλλι επένδυσε αρκετά χρήματα το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον φέρει στο Κορωπί και δεν θα τον αφήσει να φύγει εύκολα.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος ο Αράο περνάει καλά στην Αθήνα και έχει προσαρμοστεί. Μετά από ένα χρόνο στην Κωνσταντινούπολη, δεν ήταν δύσκολο να συνηθίσει σε μία άλλη μεγαλούπολη, με παρόμοιο τρόπο ζωής.

Από την άλλη, είναι αμφίβολο εάν η Σάντος έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει ένα υψηλό αντίτιμο για τον Αράο. Οι βραζιλιάνικες ομάδες σπάνια αγοράζουν παίκτες και προτιμούν τις πωλήσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς έχει σχηματίσει ένα ρόστερ με μακροχρόνιο σχεδιασμό και όχι για να το αλλάζει εκ βάθρων κάθε χρόνο. Ο Αράο είναι μέρος του πλάνου του Σέρβου προπονητή και θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.