Ποδόσφαιρο

Ήττα στη Νεάπολη για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β πάλεψε στην έδρα του Ιωνικού στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο πλήρωσε τα λάθη του και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Λύγισε στη Νεάπολη ο Παναθηναϊκός Β.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, παρότι στάθηκε πολύ καλά κόντρα στον Ιωνικό στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Δοκάρι στο 86′ για το “τριφύλλι” με τον Φουρτάδο που λίγο έλειψε να βάλει τον Παναθηναϊκό Β σε τροχιά διεκδίκησης του ματς.

Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για τους “πράσινους” που πάνε την Τετάρτη (29/11) για τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη.

Οι ενδεκάδες του ματς

Ιωνικός (Γ.Σίμος): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι, Σόουζα, Ζαχάβι, Γκοράνοφ, Κανκολά, Οικονομίδης, Ντε Βινσέντι (88΄ Πογοσιάν), Γιακουμάκης (88΄ Δρίτσας), Σαλαζάρ (25΄ Τασουλής), Σίλβα (68΄ Ντάουντα)

Παναθηναϊκός (Σ. Αντωνίου): Σουρδής, Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης (80΄ Λάμψιας), Συμεωνίδης (64΄ Βουτσάς), Κρυπαράκος (59΄ Χατζηιωάννου), Κυριόπουλος, Μαντσίνι (59΄ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Μπιλάλ (64΄ Νταμπίζας)

Exit mobile version