ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχασε τα… άχαστα και ηττήθηκε από την Ηλιούπολη ο Παναθηναϊκός Β

Τιμωρήθηκε από τον νόμο του ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός Β. Οι "πράσινοι" παρότι έδειξαν καλό πρόσωπο, έχασαν ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και εν τέλει ηττήθηκαν από την Ηλιούπολη με σκορ 2-0 σε εξ' αναβολής αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Έχασε τα... άχαστα και ηττήθηκε από την Ηλιούπολη ο Παναθηναϊκός Β

Τιμωρήθηκε από τον νόμο του ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός Β. Οι “πράσινοι” παρότι έδειξαν καλό πρόσωπο, έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και εν τέλει ηττήθηκαν από την Ηλιούπολη με σκορ 2-0 σε εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

H oμάδα του Σωτήρη Αντωνιου ήταν ανώτερη από εκείνη του Σούλη Παπαδόπουλου με το τελικό σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» ήρθε στο 22′ με τον Αθανασακόπουλο να σουτάρει ελάχιστα άουτ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο 25′ με τον Νταμπίζα. Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Μπουσάι να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μάντιτς μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Β αντέδρασε άμεσα και στο 35′ σπατάλησε σπουδαία στιγμή με τον Αθανασακόπουλο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα παρέμεινε η ίδια με το “τριφύλλι” να απειλεί στο 67′ με σουτ του Φουρτάδο ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Σαρδέλης με κεφαλιά αστόχησε από κοντά.

Στο 81΄ οι πράσινοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μπιλάλ να μην αστοχεί από το ύψος της περιοχής. Τελικά η Ηλιούπολη διπλασίασε στα τέρματά της με τον Φρίμπονγκ στο 90΄ με σουτ εξ επαφής.

Οι ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς (76΄ Χατζηιωάννου), Αθανασακόπουλος (76΄ Καραμπάς), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46΄ Σαρδέλης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Νταμπίζας (46΄ Μπιλάλ), Λάμψιας (60΄ Μαντσίνι)

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Ασίγκμπα, Βασιλούδης (71΄ Ράντοβατς), Κρέτση (58΄ Χάγκαν), Άντο, Γκουτσούλιας, Μάντιτς (71΄Μπαστακός), Τοπάλ, Μπουσάι (37΄ Ντέτλερ), Φουρλάνος, Τσαφταρίδη(58΄ Ράμος)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.