ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟΣ! Οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούν “Χόρτο μαγικό” μαζί με έναν… αρκούδο στη Βαλένθια! (Vid)

Δείτε την επική στιγμή, που οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούν το "Χόρτο Μαγικό" σε δρόμο της Βαλένθια, μαζί με έναν... αρκούδο!

ΕΠΟΣ! Οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούν

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ώρες για την αποψινή δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Εuropa League.

Το “τριφύλλι” θα έχει περίπου 2500 οπαδούς στο πλευρό του οι οποίοι ταξίδεψαν ως τη Βαλένθια και στη συνέχεια θα μεταβούν στο “Θεράμικα” για να στηρίξουν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κατακλύσει τα στενά και τους δρόμους της Βαλένθια τραγουδώντας συνθήματα και δημιουργώντας από νωρίς, μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα λίγες ώρες πριν πάνε στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ, βρέθηκαν σε μια πλατεία όπου τραγούδησαν το “Χόρτο Μαγικό”, αλλά όχι μόνοι!

Παρέα τους ένας… αρκούδος ο οποίος κουνούσε τα χέρια του στον ρυθμό του συνθήματος και τραγουδούσε παρέα με τους οπαδούς!

Δείτε το επικό βίντεο από τη Βαλένθια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.