ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Τα προημιτελικά περνούν από το Βουκουρέστι για τα “φίνα κορίτσια”

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τη CSM στο Βουκουρέστι αναζητώντας τα δυο σετ που θα του δώσουν το εισιτήριο για την οκτάδα του Challenge Cup γυναικών.

Παναθηναϊκός: Τα προημιτελικά περνούν από το Βουκουρέστι για τα

Φίνα κορίτσια έτοιμα για οκτάδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 εκτός έδρας τη CSM Bουκουρεστίου, αναζητώντας δυο σετ για την πρόκριση στους “8” του Challenge Cup γυναικών!

Οι “πράσινες” είχαν επικρατήσει 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς και θέλουν να διευρύνουν το ευρωπαϊκό τους αήττητο μετά και τις νίκες απέναντι σε Τσβόλε και Νόβα Γκόριτσα.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιαννης Καλμαζίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει προετοιμάσει στο 100% τις παίκτριες του οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι πράσινες προέρχονται από το τρίποντο με 3-1 σετ επί της Λαμίας, ενώ η CSM Βουκουρεστίου επιβλήθηκε της της Τάργκου Μούρες εκτός έδρας με 3-1 σετ και β΄ρισκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι η Γερμανίδα Λαρς Βίχνοβ και ο Τούρκος Ερντάλ Ακιντσί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.