ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρέντη: Βρέθηκαν υπολείμματα της φωτοβολίδας κοντά στο γήπεδο – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, κοντά στον χώρο του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, οι Αρχές εντόπισαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα.

Ρέντη: Βρέθηκαν υπολείμματα της φωτοβολίδας κοντά στο γήπεδο - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, κοντά στον χώρο του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, οι Αρχές εντόπισαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα.

Σε ένα σημαντικό εύρημα που μπορεί να οδηγήσει τους αστυνομικούς στον εντοπισμό του δράστη που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός στου Ρέντη προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Ένας εκ των συλληφθέντων θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα»" />Εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράνομη διακίνηση μεταναστών», τονίζει η εκπρλοσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στον Alpha για τα σοβαρά επεισόδια στον Alpha. " />

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, κοντά στον χώρο του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, οι Αρχές εντόπισαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 8.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεταξύ, σε μια ομάδα 20 με 25 ατόμων χούλιγκαν που ήταν σε συγκεκριμένο σημείο στην κερκίδα του κλειστού γηπέδου στου Ρέντη, όπου γινόταν ο αγώνας Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Αθλητικής Βίας, με τις εκτιμήσεις να καταλήγουν στο ότι μεταξύ αυτών είναι και το πρόσωπο που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Από την ανάλυση των βίντεο της κρατικής τηλεόρασης που μετέδιδε τον αγώνα οι αξιωματικοί εντοπίζουν συνεχώς φανατικούς χούλιγκανς, οι οποίοι είτε έχουν συλληφθεί είτε έχουν προσαχθεί στο παρελθόν για επεισόδια ενώ ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και άτομα τα οποία αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και DNA.

Κάποιοι από αυτούς αρνήθηκαν να δώσουν και δείγμα από τα χέρια τους για την ανίχνευση πυρίτιδας.

Και τα 424 άτομα που είχαν μεταφερθεί χθες στο μεταγωγών για να γίνει η διαδικασία εξακρίβωσης και λήψης αποτυπωμάτων αφέθησαν ελεύθεροι, εκτός από έναν Γεωργιανό, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε σε βάρος του, καταδικαστική απόφαση.

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδια στου Ρέντη: Κάποιοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και DNA

Την ίδια στιγμή, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνας Δημογλίδου.

Σχετικά με την πορεία της υπόθεσης, η κυρία Δημογλίδου επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Πρόσθεσε μάλιστα πως «κάποιοι αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, είτε τη λήψη DNA είτε να δώσουν δείγμα για την ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια τους. Για όλη αυτή τη διαδικασία έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελία».

Όπως εξήγησε υπάρχει παρελθόν για διάφορα αδικήματα για ορισμένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί. Η κυρία Δημογλίδου απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει με όσους αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για ίχνη πυρίτιδας καθώς ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται ο δράστης είπε ότι «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες». ΕΛΑΣ για επεισόδια στου Ρέντη: «Καθαρά δολοφονική επίθεση»

Σύμφωνα με την ίδια βρέθηκε και ένα μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου, ενώ εξήγησε πως, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό. «Όλα αυτά εξετάζονται για να δούμε αν θα προκύψει κάτι», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας ότι, «αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν «καθαρά δολοφονική επίθεση, μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα».

Σήμερα από τις 8:30 ξεκίνησε η αιμοδοσία για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.