ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βιλντόσα: «Θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας στην Ευρωλίγκα – Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Οι δηλώσεις του Λούκα Βιλντόσα κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για Γαλλία ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν.

Βιλντόσα: «Θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας στην Ευρωλίγκα - Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Για τη σημασία που θα έχει στο ψυχολογικό κομμάτι ενδεχόμενη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν μίλησε ο Λούκα Βιλντόσα κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκου AKTOR ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός γκαρντ, με δηλώσεις του τόνισε ότι το “τριφύλιι” έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πάει στη Λυών με στόχο τη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα με επικίνδυνους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην Βιλερμπάν: «Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και στην Ευρωλίγκα, είναι πολύ σημαντικό. ‘Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την θέση της Βιλερμπάν στην βαθμολογία και το καινούργιο της γήπεδο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει καλά στους τελευταίους αγώνες με τον νέο προπονητή και σίγουρα έχει επικίνδυνους παίκτες. Το νέο τους γήπεδο τους δίνει άλλη δυναμική, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.