ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καθάρισε τη Βιλερμπάν στη Γαλλία με ΗΓΕΤΗ Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR!

O Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά αρκετές φορές κόντρα στη Βιλερμπάν, όμως ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, Κώστας Σλούκας με 18 πόντους και 12 ασίστ ήταν αυτός που τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στην 7η φετινή του νίκη στη Euroleague με σκορ 89-81!

Καθάρισε τη Βιλερμπάν στη Γαλλία με ΗΓΕΤΗ Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR!

O Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά αρκετές φορές κόντρα στη Βιλερμπάν, όμως ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, Κώστας Σλούκας με 18 πόντους και 12 ασίστ ήταν αυτός που τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στην 7η φετινή του νίκη στη Euroleague με σκορ 89-81!

Ασύλληπτος ο αρχηγός του τριφυλλιού καθώς κάθε φορά που η Βιλερμπάν πλησίαζε, ξεδίπλωσε την ποιότητα του και με κρίσιμα καλάθια χάρισε τη νίκη στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν το οποίο πλέον έχει ρεκόρ 7-7 και ανέβηκε στην 10η θέση.

Το ματς:

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό ο οποιος με Γκριγκόνις και Μήτογλου πήρε το προβάδισμα την στιγμή που ο Ναν μαζί με τον Σλούκα ήταν εξαιρετικοί δίνοντας το δικαίωμα στο “τριφύλλι” να πάει στην πρώτη περίοδο με το υπέρ του 24-21.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” διατήρησαν την υπεροχή τους και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Λεσόρ και τον Ναν να είναι απολαυστικοί και να τον φέρνουν μπροστά στο σκορ με +9 (30-21). Ο Γκριγκόνις έβγαζε “λαγούς από το καπέλος” και το σκορ εκτοξεύθηκε στο +16 για τον Παναθηναϊκό με τον Γάλλο και τον Ναν να κάνουν σπουδαίο ματς (41-25). Οι γηπεδούχοι έπαιρναν πράγματα μόνο από τον Καμπαρό, ενώ και οι Χουάντσο-Βιλντόσα βοήθησαν ώστε η ομάδα του Αταμάν να πάει στο ημίχρονο μπροστά με 45-36!

Παρόμοιο το ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να φεύγει στο +10 (48-38) το οποίο μάλιστα έγινε +12 με τον Μήτογλου. Λεσόρ και Φαλ αντάλλαξαν καλάθια από κοντά διαμορφώνοντας το σκορ σε 42-52, ενώ ο Σλούκας έβαλε δύο βολές για το +12 (42-54). Ο Πάρις Λι έβαλε τρίποντο και έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (45-54), όμως ο Λεσόρ με δύο βολές την επανέφερε (45-56). Ωστόσο οι “πράσινοι” μπλόκαραν επιθετικά με αποτέλεσμα η Βιλερμπάν να μειώσει τη διαφορά παρά την υπερπροσπάθεια του Σλούκα, και το 3ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 60-64.

Με τον Λεσόρ να πετυχαίνει τρεις κρίσιμους πόντους στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου το σκορ έγινε 67-60, ενώ στη συνέχεια η Βιλερμπάν ισοφάρισε με Τζάκσον και Ντε Κολό σε 69-69. Ο Αντετοκούνμπο έβαλε μεγάλο γκολ φάουλ αλλά έχασε τη βολή για το 69-71, ενώ Λάιτι και Χουάντσο αντάλλαξαν τρίποντα για το 72-76.

Σπουδαίο τρίποντο Γκριγκόνις και εξαιρετικός Σλούκας σε δημιουργία και εκτέλεση έφεραν τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος με τον Λιθουανό να πετυχαίνει το καθοριστικό τρίποντο από ασίστ του αρχηγού και να δίνει τη νίκη στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 36-45, 60-64, 81-89

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα 3 (1), Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας 18 (3), Γκραντ 1, Ναν 13 (3), Λεσόρ 14, Αντετοκούνμπο 2, Γκριγκόνις 19 (5), Μήτογλου 16 (2), Ερνάνγκομεθ 3 (1), Μαντζούκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.