ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκάρει το νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε νέο βίντεο από την συμπλοκή στο Γκάζι όπου έπεσαν πυροβολισμοί!

Σοκάρει το νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023), προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, φαίνεται ο σοβαρά τραυματισμένος Κρητικός να κείτεται στο έδαφος και γύρω του να υπάρχει κόσμος. Ο δρόμος που λίγα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτος από κόσμο και αυτοκίνητα, έχει αδειάσει πλήρως.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 33χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε τρεις νεαρούς στο Γκάζι, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί (20.12.23).

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως λέει, τον εξύβρισε, ενώ δηλώνει ότι δεν γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.