ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκή αντίδραση με… killer Γερεμέγεφ, τριάρα στον Βόλο και κορυφή!

Ο Γερεμέγεφ μπήκε στο 61' με το αποτέλεσμα στο 0-0, σκόραρε στο 64' και στο 72' και... καθάρισε για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο. 3-0 οι πράσινοι, με τον Αράο να πετυχαίνει κι εκείνος γκολ, εκπληκτικοί στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι που επέστρεψαν στην κορυφή και περιμένουν.

Παναθηναϊκή αντίδραση με... killer Γερεμέγεφ, τριάρα στον Βόλο και κορυφή!

Ο Γερεμέγεφ μπήκε στο 61′ με το αποτέλεσμα στο 0-0, σκόραρε στο 64′ και στο 72′ και… καθάρισε για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο. 3-0 οι πράσινοι, με τον Αράο να πετυχαίνει κι εκείνος γκολ, εκπληκτικοί στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι που επέστρεψαν στην κορυφή και περιμένουν.

Το ματς:

Κακός ο ρυθμός του παιχνιδιού στο άδειο Πανθεσσαλικό με τον Παναθηναϊκό να είναι ωστόσο ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο από τον Βόλο.

Οι “πράσινοι” έφτασαν για πρώτη φορά με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή μετά από 15 λεπτά αγώνα. Ο Μλαντένοβιτς νίκησε τον Άλχο σε μονομαχία, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σούταρε στην κλειστή γωνία με τον Κόστιτς να διώχνει στην κλειστή του γωνία σε κόρνερ, αλλά τον διαιτητή να δέιχνει… άουτ!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτερόλεπτα αργότερα, το “τριφύλλι” απείλησε ξανά με τον Μπερνάρ να βρίσκει τον Ιωαννίδη, εκείνον να στρώνει την μπάλα στον Μαντσίνι, το σουτ του οποίου α ο ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει άουτ.

H μεγαλύτερη ευκαιρία ωστόσο για τον Παναθηναϊκό ήρθε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 22′. Ο Ιωαννίδης έκανε την συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι για τον Παλάσιος, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να κάνει την προβολή, μετά και την επαφή του Μύγα!

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, ανήκε και πάλι στον Παναθηναϊκό όταν ο Ιωαννιδης, πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πάτησε στην περιοχή, αλλά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, καθώς η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να βρει τον χώρο να απειλήσει την κλειστή άμυνα του Βόλου! Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να παίξει με δυο φορ και να πετάξει στο ματς τον Γερεμέγεφ!

Ο Σουηδός, άρπαξε την ευκαρία και στο 65′ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Παναθηναϊκό! Έπειτα από βαθιά μπαλιά, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά, ο Γερεμέγεφ κινήθηκε στη φάση κοντρόλαρε άψογα και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1!

Οι “πράσινοι” καθάρισαν το ματς μόλις δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Αράο έκανε και πάλι του… κεφαλιού του όταν από φάουλ του συμπατριώτη του Μπερνάρ, ο Βραζιλιάνος νίκησε με υπέροχη κεφαλιά τον Κόστιτς για το 0-2!

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε απλοποιήσει το έργο της και στο 72′ ήρθε το 3-0 με απίστευτο γκολ του Γερεμέγεφ, που κάνει ένα γυριστό σουτ, η μπάλα βρίσκει και στον Ασλανίδη και καταλήγει στην εστία του Κόστιτς…

Μάλιστα στο 85′ ο Γερεμέγεφ άγγιξε το χατ τρικ! Ο Παλάσιος πίεσε τον Ασλανίδη και έκλεψε και στη συνέχεια έκανε το γύρισμα για τον Γερεμέγεφ που εκτέλεσε από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής, με τον Κόστιτς να παραχωρεί κόρνερ με το πόδι.

Ως το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός έφυγε από τον Βόλο με ένα “διπλό” ζωτικής σημασίας που τον επανέφερε στην κορυφή και του δίνει το δικαίωμα να κάνει ήρεμα Χριστούγεννα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68′ Κορνέ), Μύγας (68′ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης (63′ Μεταξάς), Ασλανίδης, Μωραΐτης (74′ Μπερτόγλιο), Κόμπα (67′ Ντέλετιτς), Γκαρσία.

Έμειναν στον πάγκο: Καλαμπούκας, Ενγκίν, Καραγιάννης, Τάχατος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (82′ Γεντβάι), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61′ Ζέκα), Βιλένα (82′ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (73′ Κλέινχεϊσλερ), Μαντσίνι (62′ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Αϊτόρ, Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.