ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά χωρίς γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος επί ημερών Τερίμ

Για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε, έχοντας στην άκρη του πάγκου τον Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά χωρίς γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος επί ημερών Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια «βαριά» ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκορ 3-0 από την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και είδε την Ένωση να φεύγει στο +4 τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους σεζόν, χάνοντας στο κρισιμότερο παιχνίδι των playoffs τη συγκέντρωση τους και μάλιστα σημείωσαν ένα αρνητικό ρεκόρ επί ημερών Φατίχ Τερίμ στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» για πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ υπό την καθοδήγηση του Τούρκου τεχνικού δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα! Και στα 18 προηγούμενα ματς, σε κανονική περίοδο και playoffs ο Παναθηναϊκός είχε βρει, έστω και μια φορά δίχτυα, ενώ θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στο οποίο δεν σκόραρε ήταν το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο μετά από 120′ λεπτά ολοκληρώθηκε στο 0-0 με τους «πράσινους» να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.