ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γιώργος Πετρίδης

Από αυτές τις βραδιές που σου μένουν χαραγμένες

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για τη μεγαλειώδη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μονακό.

Από αυτές τις βραδιές που σου μένουν χαραγμένες

Νύχτα μαγική και ονειρεμένη ήταν αυτή που ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο Μονακό για να παρακολουθήσουμε τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της παρέας του Τζέιμς. Είναι από αυτές τις βραδιές που σου μένουν χαραγμένες και μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή.

Το τριφύλλι έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που έφτασε πέρσι μέχρι το Final Four και θεωρείται φαβορί για να βρεθεί και φέτος εκεί. Μάλιστα, αυτή η νίκη αποκτά διπλή αξία αν αναλογιστούμε ότι οι πράσινοι βρέθηκαν μέχρι και το -16, ενώ στα μέσα της 4ης περιόδου ήταν στο -12.

Συν τοις άλλοις, υπήρχε έξτρα βάρος από το γεγονός πως ο εξάστερος είχε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες, ενώ δεν είχε πετύχει κάποιο μεγάλο διπλό τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό και τονίζουμε τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του Αταμάν για να φτάσουν στην απίθανη ανατροπή.

Από ‘κει και πέρα, το τριφύλλι δείχνει ότι βελτιώνεται και ότι μαθαίνει από τα λάθη του. Άλλωστε κόντρα στους Μονεγάσκους έκανε πολύ λίγα. Προφανώς και όταν θα αποκτήσει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι του, θα γίνουν όλα πιο εύκολα.

Σε επίπεδο παικτών κρατάμε ότι οι πράσινοι είχαν πολλούς πρωταγωνιστές και εμφάνισαν διαφορετικές οπτικές στο παιχνίδι τους επιθετικά. Για παράδειγμα, αυτά τα όργια που έχει κάνει ο Ναν στο 4ο δεκάλεπτο ξεπερνούν τη… φαντασία! Πολλώ δε μάλλον που μέχρι το 30’ ήταν αρνητικότατος.

Τώρα η ομάδα του Αταμάν έχει μπροστά της την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και καλείται να δείξει σκληράδα και τσαγανό για να φτάσει σε ένα ακόμα διπλό που θα τη βάλει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας…

Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης Ο Γιώργος Πετρίδης είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1983 και εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης από το 2010. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη στοιχηματική εφημερίδα Kingbet, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν συνεργασίες με στοιχηματικά έντυπα και sites, όπως η εφημερίδα 12Χ, το betblog.gr, το foxbet.gr και το betonews.com. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡFM 94,6, όπου έκανε ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Από το 2021 ανέλαβε το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από το 2022 συνεργάζεται με το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.