ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Λίγοι το πρόσεξαν: Η παρέμβαση του Σλούκα πριν το μεγάλο τρίποντο του Ναν (vid)

Μπορεί να μην το πρόσεξε κανείς, αλλά μια κίνηση του Σλούκα που κανείς δεν παρατήρησε έκανε την διαφορά. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Λίγοι το πρόσεξαν: Η παρέμβαση του Σλούκα πριν το μεγάλο τρίποντο του Ναν (vid)

Περίπου 100 δευτερόλεπτα είχαν απομείνει στο Μιλάνο. Οι «πράσινοι» είχαν καταφέρει να βγάλουν -ακόμη μία- κρίσιμη άμυνα. Ο Χουάντσο μάζεψε το ριμπάουντ μετά την άστοχη προσπάθεια του Σιλντς και οι παίκτες του Αταμάν ήθελαν ένα καλάθι που ουσιαστικά θα «ψαλίδιζε» τις ελπίδες της ομάδας του Μεσίνα για ανατροπή της κατάστασης.

Με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο +3 και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, ο Κέντρικ Ναν προσπάθησε να «διαβάσει» την άμυνα της Μιλάνο. Σε προσπάθεια για διείσδυση, είδε τους γηπεδούχους να «κλείνουν» πάνω του, αποφασίζοντας να βγει ξανά στην περίμετρο.

Κάπου εκεί ήρθε η παρέμβαση του Κώστα Σλούκα. Ο Μήτογλου ζήτησε τη μπάλα στο ζωγραφιστό, αλλά ο Σλούκας με μια χαρακτηριστική κίνηση έδειξε στους συμπαίκτες του ότι αυτή η επίθεση θα είχε την υπογραφή του Ναν.

Σηκώνοντας τα χέρια ψηλά έκανε νόημα στους υπόλοιπους να «ανοίξουν» ώστε να δώσουν όσο περισσότερο χώρο στον Ναν για να τρέξει το «iso», έχοντας την επιλογή να «ορμήσει» προς το καλάθι, είτε να εκτελέσει από την περιφέρεια.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ βρήκε την απόσταση που ήθελε απέναντι στον Φόιγκτμαν, εκτέλεσε για τρεις και είδε τη μπάλα να καταλήγει στο καλάθι της Αρμάνι. Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε απόσταση έξι πόντων από την Αρμάνι, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το διπλό στο Μιλάνο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.