ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι πιο σύνηθες: Ξανά στους κορυφαίους της φετινής Ευρωλίγκας ο Σλούκας!

Για ακόμη μια φορά η Ευρωλίγκα, κλείνει στόματα αναφορικά με την ποιότητα και την κλάση του αρχηγού του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα!

Τι πιο σύνηθες: Ξανά στους κορυφαίους της φετινής Ευρωλίγκας ο Σλούκας!

Τη λίστα με τους παίκτες που είναι οι πιο δημιουργικοί (με περισσότερες ασίστ και πάσες που… οδήγησαν σε ασίστ) για τις ομάδες τους έως τώρα στη φετινή σεζόν, έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωλίγκα!

Φυσικά μέσα από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, Kώστας Σλούκας! Και αυτό γιατί μοιράζει 5,6 ασίστ ανά μέσο όρο στα φετινά παιχνίδια της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα έχει συμμετοχή στο 24,1% των πόντων που πετυχαίνει για χάρη του “εξάστερου”!

Για την ιστορία, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης, με 7,2 ασίστ και συμμετοχή στο 31,8% των πόντων της «βασίλισσας», ενώ τη λίστα συμπληρώνουν οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), Μίλος Τεόντοσιτς (Ερυθρός Αστέρας), Κρις Τσιόζα (Μπασκόνια), Νίκολας Λαπροβίτολα (Μπαρτσελόνα), Ταμίρ Μπλατ (Μακάμπι) και Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι).

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.