ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ: «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή – Την υπογραφή την βάζω με την καρδιά»

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε πριν από λίγη ώρα στην χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ: «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή - Την υπογραφή την βάζω με την καρδιά»

Το συμβόλαιο του Τερίμ έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025 και στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους «πράσινους».

Στο επιτελείο του Τούρκου τεχνικού θα είναι ο Νετσάτι Ατές, ενώ στο πλευρό θα του βρίσκονται και οι Σουκρού Χανεντάρ, Μαρτ Τσετίν.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο, ο Τούρκος τεχνικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποκαλύπτοντας αφενός ότι το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θα έχει διάρκεια ενάμιση χρόνου, αλλά και επισημαίνοντας πως το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου τον έπεισε για να δεχτεί την δουλειά…

Με τον Τερίμ να ξεκαθαρίζει παράλληλα ότι ο στόχος του δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε ομάδα που συνεργάζεται!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν κράτησε πολύ. Η ενέργεια ήταν πολύ δυνατή μεταξύ μας. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με το πλάνο που μου παρουσίασε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ και αποδέχθηκα την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Θέλω να γνωρίσω την ομάδα, να δω τι ελλείψεις έχουμε και να τα βελτιώσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καιρό να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου και αν πηγαίνω πηγαίνω για να κερδίζω. Οι υπογραφές μου δεν είναι μόνο στο χαρτί αλλά και από την καρδιά μου. Θα έχω αυτή την συμπεριφορά για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί. Τους σέβομαι. Εμείς σαν Παναθηναϊκός μας λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Είχαμε μια τέτοια συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σε αυτό. Με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες αλλά καταλήξαμε για 1.5 χρόνο συνεργασίας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πέρσι μέχρι τέλους πολύ δυνατά και θέλω να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε παίκτες που έχω δει πως είναι ποιοτικοί και από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.

Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Είμαι από την άλλη πλευρά της θάλασσας, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Έχω υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα έρθει και η γυναίκα μου και θα ξεκινήσουμε στο νέο περιβάλλον. Όταν ήμουν στην Φιορεντίνα, ο Αταμάν ήταν στην Ιταλία. Και τώρα το ίδιο, είμαι χαρούμενος για αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.