ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ για τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε (21:15, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague!

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ για τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Έτοιμος να κλείσει με μια σημαντική νίκη τον πρώτο γύρο της Euroleague είναι απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR.

To «τριφύλλι» υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα, αναζητώντας ακόμη μια νίκη που θα τον φέρει στο 10-7 και θα του δώσει το δικαίωμα να παραμείνει στην τετράδα μετά τις τρεις εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες.

Τα «πράσινα» εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και μερικές ημέρες, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ με τρεις σερί νίκες και μάλιστα όλες εκτός έδρας. Μετά, λοιπόν, τη νικηφόρα περιοδεία σε Λιόν και Μονακό, το «τριφύλλι» έφυγε με τη νίκη από το Μιλάνο, επικρατώντας 76-68 της Αρμάνι

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι 100% έτοιμη και θα αντιμετωπίσει έναν πρώην “πράσινο”, τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που πολλάκις έχει εκφράσει την αγάπη του στον Παναθηναϊκό.

Μοναδικός “πονοκέφαλος” για τον Τούρκο τεχνικό, είναι αυτός με τον Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ αποχώρησε με τραυματισμό στη μέση από το ματς του Μιλάνου και η συμμετοχή του απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου είναι αμφίβολη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του. Εκτός θα είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του νέου έτους.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.