ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Ασταμάτητος ο Φώτης Ιωαννίδης! (vids)

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ο Φώτης Ιωαννίδης άνοιξε τον δρόμο γι’ άλλη μία νίκη του τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Ασταμάτητος ο Φώτης Ιωαννίδης! (vids)

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και σίγουρα διανύει την καλύτερη με διαφορά σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μάλιστα, καλύτερο “ποδαρικό” δεν μπορούσε να κάνει ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού στο 2024, ανοίγοντας τον δρόμο για την -εύκολη όπως αποδείχθηκε- νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με ένα άψογο τελείωμα μετά από ασίστ του Μπερνάρ.

Αυτό ήταν το 15ο φετινό τέρμα του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και το 40ο της επαγγελματικής καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα 25 εξ αυτών σημειώθηκαν στη Super League, άλλα 5 στη Superleague 2, τα 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 στην Ευρώπη.

Σε αυτά τα τέρματα δεν περιλαμβάνονται τα έξι που έχει πετύχει με τα γαλανόλευκα σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

Ο Ιωαννίδης δείχνει ότι τίποτα και κανένας δεν μπορούν να τον σταματήσουν και με τους ρυθμούς που πηγαίνει θα ξεπεράσει τα 25 τέρματα την φετινή σεζόν με τη φανέλα του τριφυλλιού σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποτελεί την αιχμή τιυ δόρατος του τριφυλλιού και είναι ο βασικός λόγος που οι πράσινοι έχουν αυτή την πορεία στο πρωτάθλημα ενώ κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές νίκες στην Ευρώπη.

Η βελτίωση του Ιωαννίδη είναι πραγματικά συγκλονιστική, ενώ στον αγωνιστικό χώρο δεν σκοράρει μόνο καθώς έχει και ενεργή συμμετοχή σε όλες τις προσπάθειες του τριφυλλιού. Παράλληλα δεν υπάρχει αμυντικός που να μην έχει ταλαιπωρήσει.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευτεί κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Είναι δεδομένα το πιο σημαντικό πρότζεκτ που έχουν οι πράσινοι στα χέρια τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.