ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Στο 50-50 οι πιθανότητες να παίξει ο Σλούκας»

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια.

Αταμάν: «Στο 50-50 οι πιθανότητες να παίξει ο Σλούκας»

Ο Εργκίν Αταμάν παρά την ήττα της ομάδας του από την Μπασκόνια, είναι αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλένθια και δεν το κρύβει. Παράλληλα μίλησε και για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα.

«Στις «διαβολοβδομάδες» πρέπει να ξεχνάς πάντα τι έχει προηγηθεί και να επικεντρώνεσαι στον επόμενο αγώνα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Όπως κερδίσαμε κόντρα στη Μονακό, χάσαμε χθες στη Μπασκόνια. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να είμαστε έτοιμοι για τη Βαλένθια. Μια ομάδα πολύ ποιοτική την οποία κερδίσαμε με καλή διαφορά στο ΟΑΚΑ. Στην έδρα τους όμως είναι διαφορετικά. Παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε «Κόντρα στη Μπασκόνια κάναμε το τέλειο παιχνίδι για τρία δεκάλεπτο. Μετά κάναμε λάθος επιλογές στην επίθεση, δεν προστατέψαμε τη μπάλα και δώσαμε πολλά τρίποντα. Έβαλαν και εκείνοι κάποια σουτ που έμοιαζαν με.. θαύματα. ΟΚ, πολύ καλός παίκτης ο Μονέκε αλλά συνήθως δε βάζει τα σουτ που έβαλε. Εμείς από τη μεριά μας χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ο Γκριγκόνις για παράδειγμα είχε 0/5. Και όταν κυκλοφορούμε σωστά τη μπάλα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εύστοχοι».

Όσο για το τι κάνει λάθος ο Παναθηναϊκός: «Το μπάσκετ έτσι είναι. Κάνει κάποια πράγματα σωστά, κάποια λάθος. Κάποιες φορές προσπαθούμε να κλείσουμε το ματς με λάθος τρόπο. Παίζαμε πολύ καλά για 38-39 λεπτά και στο τέλος προσπαθήσαμε να «κλείσουμε» το ματς από την επίθεση και με λάθος τρόπο. Αυτό είναι το λάθος μας και θα το διορθώσουμε. Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Η ομάδα μας έχει χαρακτήρα και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε εκτός έδρα. Αν δεν κάνουμε λάθη κανείς δε ξέρει που μπορούμε να φτάσουμε».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα είπε: «Θα δούμε αύριο αν μπορεί να παίξει. Θα μας το πει το ιατρικό επιτελείο. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι στο 50-50».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.