ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεσόρ: «Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλένθια αλλά και για την κατάστασή του.

Λεσόρ: «Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Ματίας Λεσόρ είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού και μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλένθια, λέγοντας ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Έχουμε πολύ διαφορετικό ρυθμό σε σύγκριση με τη τελευταία φορά που παίξαμε. Τώρα είμαστε στην έδρα τους. Είναι αμυντική ομάδα όταν παίζουν στην έδρα τους, διαφορετικό στιλ. Είναι σε καλύτερη φόρμα από αυτή που ήταν πριν. Έχουν μερικές επιστροφές από τραυματισμούς, πήραν και μερικούς νέους οπότε είναι ένα διαφορετικό ματς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα δούμε αύριο το πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσουμε μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν μπορώ να σας πω. Θα δούμε αύριο. Δεν μπορούμε να το προβλέψουμε.

Ξέρουμε τα συστήματά τους. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα, μία από τις καλύτερες στην Euroleague στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση, να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε σωστές επιλογές, να περάσει από όλους η μπάλα και όλα θα πάνε καλά.

Ακόμα δεν μπορώ να δώσω πλήρως τον εαυτό μου, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Προφανώς αν είδατε το παιχνίδι θα καταλάβατε ότι δεν είμαι στο 100% αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.