ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Βιλντόζα και Γκραντ μας κράτησαν, δεν παραδοθήκαμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν να μετά τη νίκη επί της Βαλένθια.

Αταμάν: «Βιλντόζα και Γκραντ μας κράτησαν, δεν παραδοθήκαμε»

O Eργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια στάθηκε στους Λούκα Βιλντόζα και Τζέριαν Γκραντ, αλλά και στην προσπάθεια των «πράσινων».

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά για τους οπαδούς μας. Ειδικά γι’ αυτούς που το έβλεπαν από την τηλεόραση στην Αθήνα. Μετά την ήττα από την Μπασκόνια με τον ίδιο τρόπο, κερδίσαμε τώρα μέσα εδώ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς επιθετικά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε απόψε μαζί μας και τον παίκτη-κλειδί στην επίθεσή μας, τον Κώστα Σλούκα και δυστυχώς ο Ναν έκανε το χειρότερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Όμως ο Βιλντόζα και ο Γκραντ κράτησαν την ομάδα μας. Παίξαμε έξυπνα, παίζοντας καλή άμυνα στο τελευταίο λεπτό. Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερο να κερδίσουμε στην Μπασκόνια, αλλά χάσαμε εκεί. Απόψε δεν το αξίζαμε, δεν παίξαμε καλό μπάσκετ αλλά στα τελευταία λεπτά δεν παραδοθήκαμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη στην Ευρωλίγκα. Κάθε ομάδα είναι κοντά στην βαθμολογία, ελπίζω όλοι οι οπαδοί μας να βρίσκονται στα επόμενα παιχνίδια και να γεμίσουν το ΟΑΚΑ σε μία ακόμη διπλή εβδομάδα».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.