Ποδόσφαιρο

Ίσοπαλος, 2-2 με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός Β υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ

Iσόπαλος 2-2 με την Παναχαϊκή ήρθε ο Παναθηναϊκός Β στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, με τον Φατίχ Τερίμ να παρακολουθεί το ματς!

Τον πρώτο του βαθμό για το 2024 πήρε ο Παναθηναϊκός Β.

Το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου, αντιμετώπισε την Παναχαϊκή στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 και παρά την καλή εμφάνιση και το υπέρ του 2-0 από τον 36′ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο μένοντας τελικά στο 2-2.

Σημαντική η παρουσία και του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, στις κερκίδες, ο οποίος παρακολούθησε το ματς και “τσέκαρε” ορισμένους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός, βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 19′ με υπέροχο σουτ του Σιδερά έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ. Στο 24ο λεπτό οι πράσινοι σκόραραν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Λιούμης ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε. Το τριφύλλι στο 37΄ διπλασίασε τα τέρματά, με τον Κυριόπουλο να σκοράρει με σουτ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια.

Όμως οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ αφού η Παναχαϊκή κόντρα στην ροή του αγώνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 40΄ ο Μπαρέ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή ισοφάρισε.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (86′ Καραμπάς), Μαρτίνης (86′ Λαμψιάς), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (70′ Νταμπίζας), Λιούμης (55′ Μπιλάλ).

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Γρηγορόπουλος (46′ Μπαξεβάνος), Λιοφάγος, Νάστος, Μπαρέτ, Προύντζος, Αλίμπε (62′ Παραστατίδης), Ζέκοφ (62′ Πατρινός), Καραγιάννης, Μπεντοσβίλι (80′ Τραορέ), Χριστόπουλος (90′ Κυρσανίδης).

Exit mobile version