ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Mε Σλούκα και Λεσόρ η 12αδα κόντρα στην Εφές!

Με τους Κώστα Σλούκα, Ματίας Λεσόρ στη διάθεσή του θα παραταχθεί κόντρα στην Εφές ο Παναθηναϊκός AKTOR. Εκτός ο Λευτέρης Μαντζούκας, στη θέση του Λούκα Βιλντόσα ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Παναθηναϊκός: Mε Σλούκα και Λεσόρ η 12αδα κόντρα στην Εφές!

Χωρίς… ανάσα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός AKTOR, o oποίος φιλοξενεί την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ εκτός έμεινε και ο Λευτέρης Μαντζούκας που αντιμετωπίζει ίωση, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν με 11άδα. Εντός αυτής βρίσκονται κανονικά οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ, ενώ τη θέση του Βιλντόσα πήρε ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Από την άλλη πλευρά, η Εφές δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Ταϊρίκ Τζόουνς και Γουίλ Κλάιμπερν, ενώ επέστρεψε ο Ντέρεκ Γουίλις.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Mωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Αναντολού Εφές (Ερντέμ Τσαν): Λάρκιν, Μπομπουά, Μπράιαντ, Οντσέλ, Γκαζί, Τόμπσον, Πλάις, Χόλατζ, Οσμάνι, Οτούρου, Γουίλις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.