Βόλεϊ

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τετράδα του Challenge Cup τα «φίνα κορίτσια»

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τη Ναντ, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τους «8» του Challenge Cup γυναικών!

Ώρα Ευρώπης για τα «φίνα κορίτσια»!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 17:00 στο Μετς τη γαλλική Ναντ, στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «8» του CEV Challenge Cup, αναζητώντας τη καθαρή νίκη που θα του δώσει το πάνω χέρι πρόκρισης ενόψει και της ρεβάνς!

Οι «πράσινες» βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, καθώς προέρχονται από σειρά νικών στην Ελλάδα και έφτασαν ως εδώ αποκλείοντας κατά σειρά τη Τσβόλε, τη Νόβα Γκόριτσα και τη CSM Βουκουρεστίου, ωστόσο αυτή τη φορά αντκιμετωπίζουν την ομάδα που τις απέκλεισε πέρυσι.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα και καλούμαστε να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Το Γαλλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το Ελληνικό και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη. Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να πάμε με το καλύτερο δυνατό σκορ για την ρεβάνς».

H κεντρική του Παναθηναϊκού, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε για την αναμέτρηση: «Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στις «4» του Challenge Cup κόντρα στη Ναντ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας για ακόμα μια φορά για να είναι ο έβδομος παίκτης μας. Σας περιμένουμε!»

Exit mobile version