ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το πλεονέκτημα του Φατίχ Τερίμ απέναντι στον Καρβαλιάλ!

Ο Φατίχ Τερίμ θα αντιμετωπίσει απόψε για 4η φορά στην προπονητική του καριέρα τον Κάρλος Καρβαλιάλ, επί του οποίου έχει ένα μεγάλο "πλεονέκτημα"!

Το πλεονέκτημα του Φατίχ Τερίμ απέναντι στον Καρβαλιάλ!

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη σέντρα του ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στις 21:30 τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλοντας τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Πέραν των μονομαχιών των ποδοσφαιριστών, όμως, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η “μάχη” των πάγκων ανάμεσα σε Φατίχ Τερίμ και Κάρλος Καρβαλιάλ! Ο προπονητής του “τριφυλλιού” έχει πολύ μεγάλη καριέρα στους πάγκους και έχει συναντήσει πάρα πολλούς προπονητές στους διπλανούς πάγκους, εις εξ αυτών και ο σημερινός τεχνικός των Πειραιωτών.

Αυτή θα είναι η 4η συνάντηση του Τερίμ με τον Καρβαλιάλ με την προϊστορία να είναι πανηγυρικά υπέρ του 70χρονου Τούρκου!

Η πρώτη ήταν στις 20 Νοεμβρίου του 2011, όταν η Γαλατάσαραϊ στην οποία ήταν προπονητής ο Τερίμ, φιλοξενήθηκε από την τότε ομάδα του Καρβαλιάλ την Μπεσίκτας. Η “τσιμπόμ” έφυγε από την έδρα της Μπεσίκτας με τη “λευκή” ισοπαλία.

Στη δεύτερη συνάντηση τους ο σημερινός προπονητής του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε νικητής! Συγκεκριμένα, στον δεύτερο γύρο εκείνου του πρωταθλήματος, με γηπεδούχο τη Γαλατάσαραϊ, το σκορ έληξε 3-2 με τα δυο γκολ του Ελμάντερ και το ένα του Φελίπε Μέλο, ενώ για την Μπεσίκτας τα γκολ πέτυχαν οι Τοραμάν και Γκαγιά με αυτογκόλ για το τελικό αποτέλεσμα.

Η τελευταία μονομαχία Τερίμ-Καρβαλιάλ τοποθετείται έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου του 2012. Ωστόσο, ο Καρβαλιάλ τότε καθόταν στον πάγκο άλλης ομάδας και συγκεκριμένα της Μπουγιουξεχίρ!

Φυσικά νικητής ήταν και πάλι ο Τερίμ, αφού η Γαλατά πέρασε με σκορ 3-1 από την έδρα της “Μπουγιουκ” με σκόρερς τους Μπουλούτ, Ινάν και το αυτογκόλ του Ζαγατέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.