ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Σλούκας με τους πόντους και τις ασίστ του έβαλε φωτιά στην εξέδρα»

Ο Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη νίκη επί της Παρτίζαν, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Αταμάν: «Ο Σλούκας με τους πόντους και τις ασίστ του έβαλε φωτιά στην εξέδρα»

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν στάθηκε στη σημασία της επικράτησης του «τριφυλλιού» με τα προβλήματα που είχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σε μία μέρα που δεν είναι ένα ματς πάρτι με μπάσκετ. Δεν είχαμε καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες μετά το παιχνίδι με τη Μονακό. Σε 8 μέρες και είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και με ιώσεις και χάσαμε κάπως την συγκέντρωσή μας. Δεν είχαμε και κάποιο δύσκολο παιχνίδι σε αυτό το διάστημα. Το είδα αυτό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε διαφορά στο παιχνίδι, αλλά χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αμέσως η Παρτιζάν επέστρεψε στο παιχνίδι. Οι άλλες τρεις περίοδοι ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, γιατί ξέρουμε ότι η Παρτιζάν παίζει πολύ σκληρά και επιθετικά και είναι καλή ομάδα στην άμυνα. Αλλά στην τελευταία περίοδο παίξαμε καλύτερη άμυνα, χτυπήσαμε στα πιν εν ρολ και μπορεί να μην παίξαμε σπουδαία μπάσκετ σήμερα, αλλά δείξαμε και πάλι τον χαρακτήρα που έχουμε και ειδικά ο Σλούκας, που στην τελευταία περίοδο έδειξε τον χαρακτήρα που έχει. Με τους πόντους και τις ασίστ του έβαλε φωτιά στην εξέδρα και πήραμε το ματς. Πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

Για τις διαφορές που έχει καλύψει ο Παναθηναϊκός: «Φυσικά μιλάμε πριν από το παιχνίδι. Ειδικά με τις ομάδες που χάσαμε τον πρώτο γύρο και θέλουμε τη διαφορά. Και μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν κι αυτή σήμερα. Και πάμε για το επόμενο με τη Μακάμπι».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.