Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Αυτή είναι η πιθανότερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός, με φόρα από το “Καραϊσκάκης” αλλά και τον μεταγραφικό του “πυρετό” δίνει απόψε ένα δύσκολο ματς στη Λεωφόρο, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Oι “πράσινοι” μπορεί να είναι με την ψυχολογία στα ύψη ωστόσο ο Φατίχ Τερίμ, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Βιλένα, αλλά και οι τραυματίες Τζούρισιτς (είναι και τιμωρημένος), Τσέριν, Γερεμέγεφ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Έτσι λοιπόν ο Τούρκος τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με Λοντίγκιν στην εστία, ενω ο Μλαντένοβιτς θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης το δεξί και οι Σένκεφελντ και Ακαϊντίν τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Ζέκα θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Κώτσιρα και Μπερνάρντ να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μαντσίνι στα αριστερά και ο Αϊτόρ στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σπόραρ, σε σχηματισμό 4-3-3.

Exit mobile version