ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός σημαίνει ήθος: Η στιγμή που όλο το ΟΑΚΑ χειροκροτά τον τραυματία Μιλουτίνοφ (Vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ γύρισε σε μία ανύποπτη φάση το πόδι του και έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον καταχειροκροτούν καθώς έφευγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο!

Παναθηναϊκός σημαίνει ήθος: Η στιγμή που όλο το ΟΑΚΑ χειροκροτά τον τραυματία Μιλουτίνοφ (Vid)

Μεγαλείο, ήθος και σεβασμός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!

Ο «εξάστερος» επικράτησε 85-80 του Ολυμπιακού «κλειδώνοντας» το πλεονέκτημα έδρας και διεύρυνε το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ωστόσο στο ματς, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» χάρισαν ακόμη μια στιγμή πολιτισμού. Στην τρίτη περίοδο του ντέρμπι και με το σκορ στο 50-44 υπέρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς επέστρεφε για την άμυνα, πάτησε τον Κώστα Παπανικολάου και γύρισε το πόδι του! Ο Σέρβος ψηλός αμέσως έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους και φαίνεται πως έχει υποστεί σοβαρό διάστρεμμα, αφού όταν σηκώθηκε δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.795 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν, λοιπόν, μπήκε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον βοηθήσει να αποσυρθεί στον πάγκο, όλο το ΟΑΚΑ καταχειροκρότησε τον 29χρονο. Μάλιστα, όταν λίγη ώρα αργότερα ο Μιλουτίνοφ έφυγε, τελικά, για τα αποδυτήρια, αφού δεν μπορεί, φυσικά, να συνεχίσει στο παιχνίδι, αποθεώθηκε για δεύτερη φορά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.