ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό – Εκείνοι έπαιξαν με οκτώ ξένους απόψε»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού!

Αταμάν: «Είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό - Εκείνοι έπαιξαν με οκτώ ξένους απόψε»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως αυτή την χρονική στιγμή, οι «πράσινοι» είναι πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα ανέφερε πως για 36 λεπτά, οι παίκτες του έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ.

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι περήφανος για τον Καλαϊτζάκη αλλά και τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, την ώρα όπου ο Ολυμπιακός έπαιξε με οκτώ ξένους παίκτες, αφήνοντας αιχμές για τους Μήτρου-Λονγκ και Γουόκαπ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν: «Νομίζω ότι στα 36 λεπτά παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, κυριαρχήσαμε στον αγώνα, παρόλο που είχαμε κάκιστα ποσοστά στο τρίποντο. Γυρίσαμε τη μπάλα, ο Καλαϊτζάκης πίεσε στην άμυνα, όμως στα τελευταία τέσσερα λεπτά κάναμε αμυντικά λάθη. Αξίζαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά, όμως θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε αυτά τα ματς για τη Euroleague και το πρωτάθλημα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίξαμε καλό μπάσκετ. Η ομάδα παίζει καλά και στη EuroLeague, οι παίκτες μου ξέρουν πώς να παίζουν. Ήταν σαν άλλος ένας αγώνας της Εuroleague Στο παρκέ αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, έτσι ήμασταν ακόμη και σε αυτό το ντέρμπι στο οποίο παίξαμε χωρίς τον Σλούκα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και ποιος ξέρει τι θα γίνει μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Είμαι περήφανος για τον Καλαϊτζάκη, έχουμε πολύ καλούς Έλληνες. Παίξαμε με πέντε ξένους απόψε. Ο Ολυμπιακός έχει έξι ξένους, συν τον Γουόκαπ, συν τον Μήτρου-Λονγκ. Έχουμε δώσει σημαντικό αμυντικό ρόλο στον Καλαϊτζάκη, έχουμε πλεονέκτημα στο ελληνικό ρόστερ. Σας είπα, απόψε είχαμε πέντε ξένους κι ο Ολυμπιακός είχε οκτώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.