ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έδωσε τη δική του εκδοχή στους Ιταλούς για τον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μίλησε σε ιταλικό Μέσο ενημέρωσης, παραθέτοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Έδωσε τη δική του εκδοχή στους Ιταλούς για τον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι!

Έδωσε τη δική του εκδοχή στους Ιταλούς για τον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, αποτελεί ουσιαστικά «ξένο σώμα» για το τριφύλλι και δεν δίστασε να μιλήσει στο TuttoMercatoWeb, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον της Γρανάδα, αλλά και την πιθανότητα επιστροφής του στην Ιταλία.

Αναλυτικά:

«Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Όλα συνέβησαν ξαφνικά. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Μετά άλλαξε ο προπονητής και με ρώτησαν τι θέλω να κάνω. Εγώ απάντησα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο μέρες, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου», ανέφερε αρχικά ο Μπρινιόλι.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατόπιν, ο Μπρινόλι τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό δεν σεβάστηκαν την πρόσφορα του και αποκάλυψε πως πια προπονείται μόνος του: «Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, ίσως να υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου».

Ο Μπρινιόλι ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γρανάδα και άφησε να εννοηθεί πως ίσως να φύγει άμεσα: «Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Άλλες επιλογές ίσως να προκύψουν. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο».

Σε ερώτηση για πιθανό επαναπατρισμό του, ο Μπρινιόλι δεν απέρριψε την ιδέα«Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.