ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οργιάζουν οι φήμες: Ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ;

Ο Μπρινιόλι κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από τον Παναθηναϊκό, αλλά ξεχνάει κάποια πράγματα...

Οργιάζουν οι φήμες: Ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ;

Ο Μπρινιόλι κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από τον Παναθηναϊκό, αλλά ξεχνάει κάποια πράγματα…

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μίλησε για πρώτη φορά μετά την απόφασή του να μη συνεχίσει με τα πράσινα και το γεγονός ότι προπονείται μόνος του. Ο Μπρινιόλι, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους πράσινους.

Φυσικά, δίνει τη δική του εκδοχή, θέλοντας να προσατεύσει τον εαυτό του και το μέλλον του, κάτι που είναι σεβαστό απ’ όλους. Ομως, θα πρέπει να μην ξεχνάμε μια σειρά από γεγονότα. Οπως για παράδειγμα τις δηλώσεις του έμπειρου πορτιέρε πριν από λίγο διάστημα, σύμφωνα με τις οποίες προτεραιότητά του ήταν ο Παναθηναϊκός και δε βιάζεται να πάρει μια απόφαση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει, επίσης, να αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι από την ΠΑΕ έκαναν τα πάντα για την παραμονή του. Εγινε ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζου, ενώ όταν στο Κορωπί ακολούθησε το απόλυτο μπέρδεμα με τον Ιταλό να λέει στον Τερίμ ότι θα μείνει και στον Παπαδημητρίου ότι θα αποχωρήσει, η διοίκηση μετέφερε στον παίκτη ότι του δίνει όλα όσα ζητάει για νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος παραδέχθηκε, εν τέλει, ότι θέλει να αποχωρήσει…

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Μπρινιόλι; Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για συμφωνία με την ΑΕΚ εδώ και καιρό οργιάζουν. Μπορεί η επίσημη ΠΑΕ να μην αναφέρει το παραμικρό, αλλά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όπως και οι πληροφορίες ότι ο Ιταλός έχει υπογράψει στην Ένωση. Θα επιβεβαιωθούν ή όχι; Θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι ή θα προτιμήσει κάτι άλλο. Σύντομα θα δοθεί η απάντηση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.