ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ταξίδεψε στην Πάτρα για το ματς με τον Απόλλωνα ο Ναν!

Ο Κέντρικ Ναν, ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Πάτρα για το ματς με την Απόλλωνα.

Παναθηναϊκός: Ταξίδεψε στην Πάτρα για το ματς με τον Απόλλωνα ο Ναν!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:15, τον Απόλλωνα στην Πάτρα (ΕΡΤ3), θέλοντας τη νίκη που θα του διευρύνει το σερί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τον Βιλντόσα, τον Μπαλτσερόφσκι και τον Σλούκα, ενώ αντίθετα, ο Κέντρικ Ναν, βρέθηκε κανονικά στην αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο Αμερικανός άσος αποχώρησε από την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με πρόβλημα στον αγκώνα και το Σάββατο (27/1) ακολούθησε μέρος του προγράμματος στην προπόνηση του «τριφυλλιού».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό σχετικά με την κατάσταση του Κέντρικ Ναν, με τη συμμετοχή του ωστόσο κόντρα στον Απόλλωνα να κρίνεται την τελευταία στιγμή και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Θυμίζουμε ότι για τον Παναθηναϊκό AKTOR, επέστρεψε και ο Λευτέρης Μαντζούκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.