ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός Β!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β! Οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι από τον Γιούχτα στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς και με σκόρερς τους Μπιλάλ και Σαρδέλη, επικράτησαν με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός Β!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β! Οι “πράσινοι” ήταν ανώτεροι από τον Γιούχτα στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς και με σκόρερς τους Μπιλάλ και Σαρδέλη, επικράτησαν με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, έχασε αρκετές ευκαιρίες από την αρχή του ματς ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33′ όταν ο Λιποράσε έκανε το το γύρισμα με τον Λώλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός Β αντέδρασε μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Ο Φουρτάδο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Σαρδέλης πήρε την μπάλα από την απόκρουση του Πρινιωτάκη, γύρισε στον Μπιλάλ,ο οποίος έκανε το 1-1.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο το “τριφύλλι” μπήκε δυναμικά και στο 55′ έφερε τούμπα το ματς. Ο Μαρτίνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φουρτάδο έκανε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, ο Πρινιωτάκης έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά ο Σαρδέλης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων για το τελικό 2-1.

Οι ενδεκάδες του ματς:

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Φουρτάδο (88΄Νταμπίζας), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (70΄ Μαντσίνι), Λάμψιας (88΄ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (45΄ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (76΄ Προδρομίτης)

Γιούχτας Αρχανών(Κ. Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (88΄Γιουσέφ), Λιποράσε, Θεοδωράκης, Κωστανάσιος (65΄ Ροβίθης), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75΄Δασκαλάκης), Μπουτσάκης (75΄Τσιρής), Μπρους (65΄ Βρετός), Αλεξόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.