ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H κίνηση που θα κρίνει τα πάντα για Μαξίμοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη συμφωνία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, έχει μόνιμα το βλέμμα του στραμμένο στη La Liga και τη Χετάφε, προσπαθώντας να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον Σέρβο. Σήμερα ωστόσο κάποια κίνηση αναμένεται να δείξει πολλά.

Παναθηναϊκός: H κίνηση που θα κρίνει τα πάντα για Μαξίμοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός έχει δεδομένα προχωρήσει σε μια εξαιρετική κίνηση με τη συμφωνία του με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος έχει πει το “ναι” στο τριφύλλι για συμβόλαιο 3+1 ετών.

Οι “πράσινοι” απέσπασαν τη θετική απάντηση του Σέρβου χαφ και πλέον μιλούν με τη Χετάφε προκειμένου να αποσπάσουν και από την ισπανική ομάδα θετική απάντηση με τον πρόεδρο της, Άνχελ Τόρες Σάντσεθ, αλλά και τον προπονητή της Χοσέ Μπορδάλας, προκειμένου ο παίκτης να έρθει άμεσα στην Αθήνα και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Δεδομένα η Χετάφε δεν έχει πλέον στόχους, αφού έχει γλιτώσει από νωρίς τις περιπέτειες για αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ και το “τρένο” της Ευρώπης πλέον είναι αρκετά μακριά. Επομένως μιλάμε για μια ομάδα που θα τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.030 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος των Μαδριλένων, βάζει κόντρα για τη φυγή του Μαξίμοβιτς τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης πιέζει για να έρθει από τώρα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο σήμερα (28/1) αναμένεται να δοθεί μια απάντηση για την έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Και αυτό γιατί ο Μπορδάλας, θα ανακοινώσει την αποστολή της Χετάφε για το ματς με τη Γρανάδα, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 22:00.

Σε περίπτωση που ο Μαξίμοβιτς μείνει εκτός, θα είναι ένα “μήνυμα” προς πάσα κατεύθυνση, το οποίο μπορεί να ωφελήσει τον Παναθηναϊκό, αφού ο έμπειρος Σέρβος χαφ, είναι βασικότατος στη Χετάφε μετρώντας ήδη 30 ματς φέτος σε όλες τις διοργανωσεις.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.