ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός ο Μαξίμοβιτς στο ματς της Χετάφε με τη Γρανάδα

O προπονητής της Χετάφε, Χόρχε Μπορδάλας, έδωσε και πάλι φανέλα βασικού στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για την αποψινή αναμέτρηση (22:00, Νοvasports Prime), κόντρα στη Γρανάδα.

Βασικός ο Μαξίμοβιτς στο ματς της Χετάφε με τη Γρανάδα

Αναπόσπαστο κομμάτι φαίνεται ότι είναι για την ομάδα της Χετάφε τη δεδομένη στιγμή ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς!

Ο Σέρβος αμυντικός χαφ ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και για τον οποίο οι «πράσινοι» διαπραγματεύονται με τον μαδριλένικο σύλλογο, προκειμένου να τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους βρίσκεται ξανά στην αρχική ενδεκάδα του Χόρχε Μπορδάλας για το ματς με τη Γρανάδα!

Η Χετάφε, αντιμετωπίζει τους «ναθαρίες» στις 22:00 (Νοvasports Prime) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην την «καίει» ενόψει της συνέχειας, αφού το… τρένο για την Ευρώπη βρίσκεται μάλλον μακριά, ενώ έχει ήδη εξασφαλιστεί και η παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Μαξίμοβιτς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές αναφορικά με το αν ο έμπειρος Σέρβος χαφ θα ντυθεί στα «πράσινα» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (31/1) ή σε αυτή του καλοκαιριού.

¡El 1⃣1⃣ inicial de hoy viene de la mano de nuestro incombustible capitán ́!

¿Te gustaría saber cuál es?

¡Dale al play! ▶ pic.twitter.com/5MCKgu884J

— Getafe C.F. (@GetafeCF) January 29, 2024

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.