ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον συνέδεσαν με τον Παναθηναϊκό, αλλά κατέληξε στη Λιλ!

Ποδοσφαιριστής που προ ολίγον ημερών γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από τη Λιλ!

Τον συνέδεσαν με τον Παναθηναϊκό, αλλά κατέληξε στη Λιλ!

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το “τριφύλλι” έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάνει την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να ντύσει από τώρα στο πράσινα τον Μαξίμοβιτς και συνεχίζει τη μάχη για το νταμπλ.

Λίγες ημέρες πριν στο προσκήνιο, από πορτογαλικό Μέσο ενημέρωσης, ήρθε το όνομα του νεαρού Tιάγκο Μοράις. Ο Μοράις αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Μποαβίστα, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ως δανεικός στις μικρότερες ομάδες της Μπενφίκα και της Παδροένσε, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε και στην Λεϊσόες, καταγράφοντας 33 συμμετοχές με 4 τέρματα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τέλει το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν δικαιώθηκε αφού ο παίκτης κατέληξε στη Λιλ, η οποία πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ στην Μποαβίστα κι έκανε δικό της τον 20χρονο Πορτογάλο εξτρέμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.