Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Η 31η Ιανουαρίου «δείχνει» ανατροπή και πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά απόψε κόντρα στον Ατρόμητο την ανατροπή-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο έχοντας ως σύμμαχο την προϊστορία και την.... ημερομηνία!

Η 31η Ιανουαρίου «δείχνει» ανατροπή και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό!

Το “τριφύλλι” κυνηγά απόψε κόντρα στον Ατρόμητο την ανατροπή-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο έχοντας ως σύμμαχο την προϊστορία και την…. ημερομηνία! και αυτό για πριν από 17 χρόνια τέτοια μέρα (31/1) ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση.

Τότε ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χάνοντας στην Τούμπα 2-1 για το πρώτο ματς, αλλά η φανέλα είναι βαριά!

Οι “πράσινοι” με τον Μουνιόθ στον πάγκο τους, κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία πρόκριση με σκορ 3-1 και να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Αντρέας Ίβανσιτς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οι 30.000 «αιώνια πιστοί» το πανηγύρισαν έξαλλα. Στο 63΄ ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μάντζιου να αυξήσει τον δείκτη του σκορ σε 2-0 θέτοντας τις βάσεις της πρόκρισης. Παρόλα αυτά οι «μελανόλευκοι» βρήκαν τη δύναμη και μείωσαν σε 2-1 στο 90΄ με τον Γεωργιάδη.

Στην παράταση επιστρατεύτηκε η παναθηναϊκή μαχητική ψυχή και στο 96΄ ο Βαγγέλης Μάντζιος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το τελικό 3-1.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ παρέταξε τους εξής: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον (51’ Λεοντίου), Μόρις, Γκούμας (71’ λ. τρ. Μπίσκαν), Μπόβιο, Τζιόλης, Ιβανσιτς, Νίνης (65’ Παπαδόπουλος), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης.

Exit mobile version