Μπάσκετ

Φρενίτιδα για τον «εξάστερο»: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Φενέρ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, γοητευμένος και... τρελός με την ομαδάρα του Εργκίν Αταμάν, ξενύχτησε και μετά τη νίκη επί της Αρμάνι, εξαφάνισε τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (9/2).

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Ο εξάστερος, γονάτισε στο κάστρο του ΟΑΚΑ και την Αρμάνι Μιλάνο επικρατώντας 79-62, ανέβηκε στην 3η θέση της Euroleague μετά από 24 ματς και συνεχίζει αλώβητος την πορεία του για το πλεονέκτημα έδρας.

Το γεγονός αυτό φούντωσε την κάψα των οπαδών του «τριφυλλιού» και σε συνδυασμό με το ότι την άλλη εβδομάδα (09/02) υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι τετράδας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έφερε μεταμεσονύχτιο sold out!

Μόλις μερικές ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα εισιτήρια, δείχνοντας για άλλη μια φορά τη δίψα, που έχουν, να δουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και να ζήσουν, φυσικά, το πάρτι, που στήνεται στο κλειστό σε κάθε παιχνίδι των «πράσινων».

Τα ξημερώματα, λοιπόν, τα μαγικά χαρτάκια εξαντλήθηκαν! Για την ακρίβεια, έχει απομείνει ένα στα VIP αξίας 450 ευρώ, αλλά και αυτό δεν αποκλείεται όσο γράφονται αυτές οι γραμμές να… εξαφανιστεί!

Exit mobile version