ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κοντά σε συμφωνία για το καλοκαίρι Μπερνάρ και Ατλέτικο Μινέιρο»

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Μπερνάρ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι του 2024!

«Κοντά σε συμφωνία για το καλοκαίρι Μπερνάρ και Ατλέτικο Μινέιρο»

Επαναπατρίζουν τον Μπερνάρ, ιστοσελίδες της Βραζιλίας!

Όπως δημοσίευσε η «Ο Globo» ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο, προκειμένου να γυρίσει εκεί μετά τη λήξη του συμβολαίου του με το «τριφύλλι»!

Ο Μπερνάρ, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μινέιρο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά σε αυτή, κάνοντας τρομερή καριέρα. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ήταν ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Βραζιλία, για λογαριασμό της Ατλέτικο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα από τη χώρα, τον ήθελαν να έχει διαδικτυακή συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο της επιστροφής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει, ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και οι εξελίξεις για το μέλλον του Μπερνάρ, θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις ΔΕΝ αφορούν την επιστροφή του Μπερνάρ στη Μινέιρο, τη δεδομένη στιγμή, αλλά από τις 30 Ιουνίου και έπειτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.