ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Νίκη για πολλούς λόγους ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι-Δεν πρόκειται να ρισκάρουν με Ιωαννίδη»

Όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι.

Νικολογιάννης: «Νίκη για πολλούς λόγους ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι-Δεν πρόκειται να ρισκάρουν με Ιωαννίδη»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η ομάδα έχει συγκεντρωθεί από τις 12 στο ξενοδοχείο, όπου ο Τερίμ θα μιλήσει στους παίκτες, θα τους πει την ενδεκάδα και θα τους δείξει ένα βίντεο με την παρουσίαση του αντιπάλου. Έχει επιλεχθεί από κάποιες ομάδες οι αποστολές να μην ανακοινώνονται, κάτι που ακολουθείται και από κάποιες άλλες ομάδες. Κάπως έτσι οδηγείται σε αυτό το δρόμο και ο Παναθηναϊκός, κάτι που είναι στα πλαίσια της τακτικής. Ο Ιωαννίδης είναι δεδομένα εκτός αποστολής, αν και έκανε μία προσπάθεια να είναι μέσα», ανέφερε αρχικά.

«Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει με τον Πανσερραϊκό. Πλέον με τον Ιωαννίδη δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο άλλο ρίσκο και θα μείνει όσο χρειαστεί εκτός για να μην υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα. Για τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη θα δούμε σήμερα τι ακριβώς θα συμβεί», πρόσθεσε.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.