ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η μπασκετική «αλητεία» του Βιλντόσα που έγινε… τανγκό! (Vid)

Highlight που ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ έφτιαξε ο Λούκα Βιλντόσα!

Παναθηναϊκός: Η μπασκετική «αλητεία» του Βιλντόσα που έγινε... τανγκό! (Vid)

O Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μια ακόμη σπουδαία νίκη επικρατώντας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ της Φενέρμπαχτσε 74-63 για την 26η αγωνιστική της Euroleague και πατάει γερά στα πόδια του για την 4αδα.

Οι “πράσινοι” ήταν ξανά σαρωτικοί και σε συνδυασμό με τον υπέροχο κόσμο τους έφτασαν στη νίκη και ετοιμάζονται για το Final 8 του Κυπέλλου.

Τα highlights της βραδιάς από το ΟΑΚΑ ήταν πολλά ωστόσο ένα ήταν εκείνο που ξεχώρισε.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λούκα Βιλντόζα ξεγέλασε τον Γιώργο Παπαγιάννη και σκόραρε στο καλάθι της Φενέρ. Ο Αργεντίνος άσος του Παναθηναϊκού πρόσφερε μια εντυπωσιακή φάση με την προσποίησή του στον Έλληνα σέντερ, σκοράροντας ένα εύκολο, τελικά, καλάθι.

«Μαγεία… Αργεντινής» έγραψε μεταξύ άλλων η Ευρωλίγκα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.